• Esmodlife

Årets siste modellisme eksamen!

Hei dere!

For to uker siden startet vi med modellisme eksamen der vi begynte å komme i gang med å produsere det selv valgte plagget som vi designet under perioden i design eksamen. Disse to ukene gikk til å konstruere eller modellere plagget og deretter å sy det i Toile (prøver sydd med bomullslerret) og det vil si at vi syr prøver av konstrueringen/modelleringen vår til å endelig finne ut at designet vårt er mulig til å realisere og ikke minst at den kan endelig sys i ordentlig stoff uten at noe som helst type komplikasjoner oppstår. Så derfor blir disse prøvene kalt for Toile nr.1, 2 og 3.

Etter denne prosessen er vi så og si klar til å sy ferdig plagget vårt i det stoffet som vi selv vil sy i men at stoffet er hvitt, eller i hvite nyanser. Plagget skulle også ha print eller kreativ material, og kravene var at vi måtte ha en krage, ermer, lomme og en åpning/lukking.

Siste uken kunne man virkelig merke spenningen og hvor stresset alle var. Super motiverte og gira til å gi alt vi har til å få det til og spesielt med tanke på at dette er siste eksamen for dette skole året og det siste plagget vi kommer til å sy.


Så etter to ukers jobbing er vi endelig ferdig nå!! Vi leverte plagget på bysten til deadline kl. 09;00, Tirsdag. Under ser dere noen av plaggene fra mine fantastiske og dyktige venner i klassen min


Det føles så utrolig godt å bli ferdig nå, og selvfølgelig er vi så utrolig stolt av oss selv også. Vi startet året med lite kunnskap og anelse på hva vi hadde i å vente, men nå sitter vi igjen med så mye, MYE kunnskap i oss, lært så fort og det er virkelig så vakkert å se på progresjonen til hver enkelt av oss og utviklingen vi har hatt gjennom dette året.

Så med dette avslutter jeg dette innlegget med litt gledestårer i øyekanten min, men så klart bare å henge med videre for avgangsstudentene fra siste året har diplomvisningen deres 5.Juni og jeg garanterer at det kommer et innlegg med mye spennende om det!

Følg med videre, Så snakkes vi igjen 

Klem

Maneesha xx

36 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle