• Esmodlife

Bergans Redesign Prosjekt – DONE!


Vi klarte det!!!!! WOHOOO 

Fire hektiske dager med masse klipping og syferdigheter klarte vi å levere inn utrolig mange og fantastisk morsomme plagg av Bergans klær som vi studenter fra Esmod redesignet.

Da vi først så plaggene til det å se det endelige resultatet av hvordan plaggene ble forvandlet til noen fabelaktige moteplagg var bare magisk å se. Noen plagg kunne man aldri hadde gjett at det var f.eks redesignet av en sovepose?!!!!!! Insane!

Alt i alt moteshowet gikk over all forventninger og vi koste oss skikkelig. Ikke bare dette men det ga oss også en super søt smakebit av hva vi som fashion designere har i å vente. Vi har lært mye og fått en opplevelse for livet ut, og dette vet jeg er bare begynnelsen for oss 

Nå vil jeg bare si Tusen Takk til Bergans og Tise for dette fantastiske samarbeidet og Tusen Takk for alle lærerne som har vært med oss og guidet oss gjennom dette prosjektet.

For oss studenter som har vært med på dette prosjektet, jobbet uten dag og natt gjennom disse dagene og fått til en helt nydelig bra show, Gratulerer!!! VI KLARTE DET!


Mye mer av dette er også på insta; @bergans_esmod_tise, så sjekk det ut da! 

Smil

Maneesha

6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle