• Esmodlife

Da tar vi sommerferie!

Hei og hei !

Da har vi kommet til årets siste blog post, og nå tar vi sommerferien vår med skikkelig god samvittighet og ikke minst en vel fortjent sommerferie her på Esmod.

Når vi ser tilbake på tiden her på Esmod føles at tiden har gått helt ubeskrivelig fort. Det kan ikke sette pris på hvor mye vi alle har lært og tilegnet oss, og hvor mye vi alle har klart å oppnå kunnskapsmessig i dette året. En ting kan garantert si at vi nå sitter igjen med masse fine og vakre minner, stresset tider full av kaos men også så klart en høy kunnskapsnivå som gjør at vi nå kan være utrolig stolt av oss selv. Vi har sett hverandres kreativitet, inspirasjons kilder på ulike måter. Vi har lært og blitt kjent med mennesker og har på kort tid kommet til å bli kjempe glad i hverandre, vi er nå blitt til en stor familie

Selvfølgelig har vi også fått en smakebit og innblikk på hvordan det er å ta en ide/inspirasjon og bearbeide det til at inspirasjonen resulterer med et plagg som vi selv designer og syr. Så som sagt alt dette kan neppe beskrives med ord for det er altfor god og verdifull for hver en av oss, men likevel dette tar vi med oss videre i livet vårt med mye kjærlighet.

Siste dagen var diplom utdelingen og en siste prat med klassekameratene og lærerne. Så var det å da rydde klassene sånn som det var slik da vi først kom inni rommene på første dagen da vi startet på første året. Dagen var kort, men man kunne merke det var litt bittersøt følelse å si ha det og forlate skolen for sommerferien.

Så før jeg avslutter siste innlegget for dette skoleåret vil jeg si TUSEN TUUUUSEN HJERTLIG TAKK!!!!!!!!!!!! til alle lærerne som har vært der og guidet oss gjennom dette året. Ikke bare det, men for all den kunnskapen dere har delt med oss og hjulpet oss med hvert lite/store ting i både våre fine og harde dager. Takk for de dagene dere har vært der for oss da vi trengte en ekstra dytt til å oppfordre og utfordre oss og få oss til å tenke nytt og annerledes. Takk for alle de kule og gøye mulighetene dere ga oss med Bergans prosjektet, She konferansen, og jaaa! Paris turen! Takk for alt! 

 Alt dette vi sitter igjen med hadde ikke vært mulig hvis ikke det var for deres dyktighet og genuin oppmerksomhet, så igjen Tusen takk!!

Da skriver jeg avsluttningsvis takk for alle klassekameratene mine for et vakkert og et nydelig skoleår. Året hadde ikke vært like varm og oppnåelig uten deres smiler og latterne, og de støttene ord og herlige stundene sammen. Tusen takk! 

Så jeg ønsker alle en herlig og en vakker sommerferie! 

 og vi snakkes uten tvil neste år også for da kommer vi tilbake mer gira enn noensinne ever og med masse spennende oppgaver som vi kan snakke om!

God Sommer

:)

Klem

Maneesha

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle