• Esmodlife

Dress for success


KTZ FW 18, Juun J SS 18, Sacai

Det er planen når vi nå går i gang med vårt siste prosjekt før den store eksamensfinalen her på ESMOD! Kjole er nemlig plagget vi nå starter opp med – og det føles utrolig godt med et nytt plagg, nytt prosjekt og masse nytt pågangsmot!

Det føles nesten som vårsolen er litt ekstra sterk og varm bare man tenker på at det snart er kjoletid, og jeg kan ikke skjønne annet enn at en måned med kjoleprosjekt må være den perfekt oppvarmingen for sommeren! Allerede i dag, dag 2 av prosjektet, merket jeg at jeg kikket litt ekstra rundt meg på gaten. «Er det noen som har begynt å gå med kjole enda?» Og jo, jammen var det ikke det! Inne på Kaffebrenneriet satt en jente på barkrakken, og rundt stolbena flagret en fotsid, blomsterprintet kjole! For en fryd, og for et vårtegn!


Tilbake til prosjektet: Dette er under design-emnet og vi skal velge et merke vi skal designe en kolleksjon bestående av kjoler for. Designerne vi kan velge mellom er Juun J, KTZ og Sacai (bilde over). Ikke kjent med dem? Sjekk det ut! Det er avant-garde mikset med street, veldig moderne. Jeg liker også at alle designerne har en maskulin tilnærming til mote – som jo gjør det desto mer interessant at temaet er kjoler. For hva er egentlig en kjole? Hvordan kan vi pushe grensene for plagget?

Dette er forhåpentligvis spørsmål vi vil besvare med suksess om noen uker – så følg med:)


I mellomtiden drømmer jeg meg bort til å se noe sånt på vei til skolen …:) Vogue Paris «Paris Mon Amour» (aug 2012). Styling: Emmanuelle Alt.


/Julie M.


4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle