• Esmodlife

Eksamen Pt. 2

Hei igjen!

Da ble vi endelig ferdig med design eksamen som ble levert på mandag, og nå er vi i gang med modelisme eksamen.


Modelisme eksamen foregår på denne måten at alt vi har jobbet i design prosessen blir overført til modelisme med å ta med oss den utvalgte antrekket som vi har designet til å sy opp i hvit stoff. Vi er igjen blitt satt med masse spennende og ikke minst veldig gøy utfordringer. Utfordringer som å beherske konstruksjon delen selvstendig uten noe hjelp fra lærerne underveis og det å rett og slett skape klær ved bruk av all kunnskapen vi har lært hittil.

Det som hjelper oss utrolig mye til å forstå hvordan vi begynner med konstruksjons prosessen er flat tegningen av antrekket. Der hvor vi kan se og forstå designet vårt. Under ser dere hvordan en flat tegning ser ut ved siden figurinen som også gir oss innsikt på hvordan det antrekket sitter på kroppen og som viser oss bevegelser på kroppen.

Flat tegningene til Aileen Skjelbred og Siri Marie Hagen.Vi har både denne uken også neste uke til å jobbe med dette og jeg merker allerede at tiden også er kjempe stor utfordring.

Så før jeg avslutter vil jeg si, jeg gleder meg masse og masse til å se hva alle skaper og vil ønske oss alle sammen masse lykke til!!!!!! Vi kommer til å klare dette helt strålende!!

Følg med videre så får dere se masse kule, fine, og spennende antrekker veldig snart!

klem

Maneesha

12 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle