• Esmodlife

ESMOD DIPLOMVISNING 2019!!


Først og fremst håper jeg at alle dere lesere har det bra og er snart klar til sommerferien! Akkurat nå så sitter jeg og tenker på tiden, og hvor fort den har gått. Men likevel føles det som om det var i går jeg started på Esmod og bare tanken på det og hvor langt vi alle har kommet blir jeg helt målløs men helt uten tvil så stolt av oss også 

Som skrevet i forrige innlegget hadde vi diplomvisningen vår 5.Juni for 3års studentene og mote showet gikk UTROLIG VELLYKKET!! Alt gikk etter planen selv om det var mye spenning og litt kaos backstage, noe som ikke er noe nytt under moteshows ellers. Med tanke på at dette var første gang jeg jobbet backstage under Esmod sin fashion show fikk jeg innsyn på hvordan dette kan være meg om to år der jeg har min egen kolleksjon å vise frem. Det var ubeskrivelig gøy og lærerikt. Spennende og ikke minst en opplevelse som vil vare livet ut.

Så JA!, slik så backstage ut, der modellene fikk en gjennomgang og litt informasjon samt fittings på plaggene de skulle ha, og et bilde av hvor vi alle gjør oss klar noen minutter før selve showet skulle kickstarte!!!Alt i alt så gikk alt etter planen, moteshowet var heelt fantastisk, og alle våre diplom studentene fikk vist frem sine kolleksjoner de har jobbet gjennom siste året og det var helt magisk å få sjansen til å se. Været var også på vår side denne dagen, så i konklusjon 5.Juni var Esmod sin dag! 

Da legger jeg denne linken for alle dere å se våre diplomstudentenes kolleksjonene , sammen med noen plagg som ble valgt ut til å vise frem av første og andre års studenter også.

Se Melk & Honnings bilder fra Esmods avgangsvisning

Da ønsker jeg alle dere en god helg, så snakkes vi igjen om ikke så lenge!

Klem

Maneesha

26 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle