• Esmodlife

HjemlengselFerdig levert Design eksamen! Nå skal det bli godt å dra ut av byen og hjem til mennesket jeg savner mest. Jeg er sliten i hodet. Det har vært tøffe dager på skolen igjennom skoleåret. Noen ganger har det kjent ut som universet vil spise meg levende. Jeg har ekstremt mange følelser i kroppen, til tider er det vanskelig å vite hvilket ben jeg skal stå på. Det å følge drømmene gir ikke mening ute de menneskene som betyr mest.


Design metoden jeg valgte til oppgaven. Drapering på byste. Er det mulig å savne noen så mye at det gjør vondt. Jeg vet ikke med dere, men jeg synes det er vanskelig å være borte fra det mennesket som alltid får meg til å smile. Han får meg absolutt til å smile på avstand også, men det er noe annet å kunne ha han rett i nærheten. Jeg er veldig familie kjær.Påbegynt skisseutvikling - Mitt kreative materiale.


Oppe i alt virvaret av følelser har jeg klart å skape noe. Og jeg er veldig spent på neste eksamensperiode. Skal si jeg gleder meg til å bli helt ferdig. Har bare igjen to skoleår til..

/Tine Linèa Holte

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle