• Esmodlife

Jankeh Njie Jamanca


Onsdagen den 31/1/18 fikk vi besøk av Jankeh Njie Jamanca her på Esmod Oslo. Hun kom for å gi oss litt motivasjon en kald onsdags morgen. Og inspirerte ble vi.

Jankeh, fra Kolbotn. Bare 23 år gammel har hun klart å få til mye. Samtidig som hun for øyeblikket er student driver hun sitt eget klesmerke, Jagar Design, er lærer, bedrifts-utvikler og mentor.

Til oss forteller hun om en flott oppvekst på Kolbotn som barn. Men da hun begynte på videregående mistet hun identiteten sin. Etter hvert som hun fant igjen seg selv og lærte om sin egen identitet ble hun veldig resurssterk. Det var her ideen om eget klesmerke kom. Uten noen som helst erfaring hoppet hun ut i det og begynte Jagar Design. Klesmerket hennes handler om møte mellom Afrika og Skandinavia og  reflektere veldig godt hennes identitet.


Hun gikk selv på Esmod Osloi 2014. Mens hun studerte på Esmod startet hun en plattform for Designere, kunstnere og andre kreative mennesker som nå er å finne i Norge, Danmark og Sverige. Plattformen heter JAFW og er en åpen møteplass for alle. Her kan man utvide sitt egent nettverk innenfor blant annet motebransjen. Komme i kontakt med investorer,  innkjøpere og bransjefolk. De har nasjonal og internasjonal presse som dekker arrangementet. Her er det mange muligheter om du er en designer som vil komme opp og frem.


For mer informasjon kan du kontakte info@jargafw.no

Jankeh hadde også et veldig godt råd å komme med som jeg likte veldig godt. – Du kommer aldri til å føle deg trygg når du skal følge drømmene dine. Skal du vente på at du skal føle deg trygg kommer du aldri til å starte.


https://www.instagram.com/

https://www.instagram.com/jankehlionnjie/

https://www.instagram.com/jargadesigns/


/Tine Linèa

45 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle