• Esmodlife

Josefine fra Tom Wood

Hva er vel mer inspirerende enn å se, høre og drømme seg bort i tidligere Esmod-studenters liv som velykkede designere? Onsdagens gjesteforelesning var av denne sorten da tidligere Esmod’er og nå designassistent hos Tom Wood – Josefine Aarstad – tok ordet.

Drømmejobben? Ja, det hørtes litt sånn ut! Etter Mona Jensen, Founder og Creative Director av Tom Wood, har utviklet og bestemt sesongens tematikk, er nemlig Josefine en del av teamet som da går i gang og kommer opp med nye styles og modeller. Ut i fra dette jobber de seg frem og tilbake før de ender på neste sesongs «må ha»-plagg fra Tom Wood.

Videre har hun kontakten med fabrikkene, et plagg går ofte flere runder, det må prøves på, endres, tilpasses. Men så kommer tiden der alt er på plass – som nå hvor en ny kolleksjon er i butikkene!


Hva har så Josefine gjort for å komme dit hun er i dag? Jo, tre år med Esmod ligger bak henne for så et halvt år med internship hos Tom Wood. Verdt det? Absolutt, forteller hun! Her er Josefine, øverst, i lanseringskampanjen for SS18 som de gjorde nå i sommer.


«Mona ville at vi skulle gjøre noe utenom det vanlige og arrangerte en fotoshoot med våre ansatte da vi presenterte kolleksjonen.»


Til de ved Esmod, som nå sitter og tripper etter å komme ut i arbeidslivet, slik hun også gjorde siste året ved Esmod, kunne hun bare si: «nyt sisteåret, det er hardt, det er mange laaange dager, men det er verdt det!» Hun la også til at den kreative utfoldelsen man får i studietiden er noe man bør sette mer pris på mens man er i det. Så da er det bare for oss studenter å nyte videre, og blir lengselen for stor, har vi jo alltids den nye kolleksjonen til Tom Wood å kose oss med:)


Tusen takk for besøket Josefine & Tom Wood!


13 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle