• Esmodlife

Ruter Skjorte Prosjekt


Da er vi ferdig med vår Ruter skjorte gruppe prosjektet også! Etter noen hektiske og spennende uker har vi levert den endelig ferdig sydd skjorten vår i rutete stoff. Oppgaven begynte først som en gruppe prosjekt der vi skulle skape en kolleksjon på 10 plagg med rutete stoff som hovedstjernen og deretter å sy den ene skjorten vi alle velger til å sy individuelt.

Dette prosjektet var en spesiell prosjekt med tanke på hvor selvstendig vi måtte tenke for oss angående hele prosessen fra bunnen av. Vi sto foran noen utfordringer som å tenke på konstruksjonen til å finne ut om hvordan vi skulle være løsningsorientert rundt ulike deler av plagget. Dette ble til at vi måtte sy sømprøver og rett og slett dra ut alt det vi har lært hittil til bruks.

Slutt resultatene ble utrolig nydelige, og ikke minst kjempe gøy å se på. Alle har levert mye forskjellige skjorter med masse spennende detaljer. Skjortene har også noe personlig preg på dem også, som jeg syns er vakkert å se på for det gir allerede noen blikk på den designeren som ligger i oss.

Da skal jeg slutte å prate i vei, og slenger heller noen bilder for å vise hvor flink vi har vært!


Vi snakkes snart da ! 


Klem

Maneesha

9 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle