• Esmodlife

Siste prosjekt - Check!


Helt i starten av skoleåret i fjor husker jeg at vi sto i klasserommet og Gihan, læreren vår i design, snakket om hva vi skulle gjøre i år – og la til «nyyyt det, dette året kommer til å gå såååå fort!!»

Jeg husker jeg tenkte hvordan i all verden kan det det? Alt virket overveldende stort. I de mer slitsomme periodene dette året har jeg tenkt at det er motsatt, at dette året er det vanskeligste og leeeengste skoleåret noensinne. Men så sto vi i klasserommet i dag kl. 09 til deadline på kjoleprosjektet – og Gihan klappet for oss. Hun sa gratulerer med levert siste prosjekt ved Esmod dette skoleåret – og tankene suste tilbake til dette sitatet en av de første ukene – og jeg gjenopplevde det som om det var i går. Hvor ble det av alle månedene? Jeg prøver å lete frem januar, februar – mars er til og med snurret bort. Alt jeg kan se er bare korte snutter i hodet av tekstil, noen skisser, plagg, vanskelige dager, mestringsfølelse og latter. Og så er vi her. Eksamen gjenstår – og det må sies at det er en hel måned – men vi har lært det vi skal, og jeg kjenner en enorm lettelse og stolhet bre seg i kroppen.

Vi klarte det!

Jeg håper alle i førsteklasse kjenner på denne følelsen i helgen og går med hodet litt ekstra hevet – for det er faktisk en bragd det vi har klart! Tenk på alt vi har lært, utviklingen vi har hatt — både faglig og personlig. Helt fantastisk! Jeg er stolt av oss alle sammen

Denne helgen skal gå med på noe som ofte er mankovare ved Esmod: fritid! For maks påfyll til mandagen når eksamensperioden ved Esmod begynner. Stay tuned for å høre mer om den – og ikke minst: ønsk oss lykke til!


/Julie M.

9 visninger0 kommentarer