• Esmodlife

Tilbake på sybenken


Først og fremt ønsker jeg alle sammen et Godt Nytt År!

Etter en fin og avslappende juleferie er vi nå tilbake på sybenken og godt i gang med skolen i et nytt og ferskt år og mer enn klar til å ta imot alle vakre utfordringer som kommer vår vei.

Allerede på første dagen kom vi raskt tilbake til den hverdagen vi kjenner godt til her på ESMOD, Fra skjørt til bukse og fra bukse til college sweater, og I dette nye året blar vi enda en ny side, og denne gang starter vi med å lære masse om å sy en skjorte. Skjorte perioden kommer til å bli så spennende og lærerikt. Det er utrolig mye detaljer som ligger bak denne prosessen og jeg er sikker på om at det kommer bare til å bli mer og mer spennende og så klart veldig gøy.

I Design timene har vi brukt vår lille søte mini bysten til å sy mini skjorter til en prosjekt som vi skal ta for oss. I modellisme går vi gjennom konstruksjon av skjorte og vi har allerede en deadline som går ut på sy en hel skjorte i toile!

Med alt dette gleder jeg meg så ubeskrivelig masse til å se hva vi har i å vente i 2019, og hvordan vi kommer til ta for oss disse utfordringene, så ønsk oss masse lykke til 


Vi skrives snart!

Smil 

Maneesha

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle