• Esmodlife

Uken som gikk


Denne uka har vært ganske så hektisk for oss førsteårsstudenter. I og med at vi er delt inn i to klasser, har vi forskjellige dager for fagene vi holder på med. På mandagen hadde A klassen design. Først var det deadline klokken 09.00 med figurin, og så fikk de oppgave å lage collage med tekstiler som de har funnet selv. Inspirasjonen er fra forskjellige catwalks og streetlooks. B klassen brukte hele dagen på et rett skjørt som skulle være ferdig torsdag klokken 09.00 (A klassen må være ferdig fredag 09.00). Flere av studentene ble igjen på skolen for å jobbe med dette. Tirsdag hadde B klassen design, og A modelisme (rett skjørt). Det blir sånn annenhver hver uke.

Egentlig hadde vi «fri» på onsdag, men det var mange som brukte denne dagen på å sy ferdig skjørtet og å jobbe med collagene som har deadline på torsdag for A klassen og fredag for B klassen. Løpet av mandag til torsdag var det mange som ble igjen for å jobbe med akkurat dette. Det var lange dager fra 09.00 til senest 21.00. Selv om det er lange dager, kan jeg og flere av mine medstudenter bekrefte på at det er utrolig gøy å jobbe med oppgavene vi har! Vi sitter og koser oss med prosjektene, hjelper hverandre, prater litt innimellom og gir hverandre inspirasjon og ideer. Det er aldri en kjedelig dag på Esmod.

Selv med vanskeligheter for å komme seg gjennom dagen, har denne uka gått ganske bra! Jeg har brukt litt lenger tid enn de andre, hatt en del pauser og prøvd å redusere smertene, men jeg har også gjennomført samtidig som alle andre! Skjørtet mitt leverte jeg inn tidsnok, alt er sydd sammen og jeg er ganske fornøyd med resultatet. Det vil alltid gå til slutt! Skjørtet var vår aller første oppgave, så selv om noen ikke er så fornøyde med resultatet, har vi flere oppgaver hvor vi kan gjøre ting enda bedre siden vi da vet hva vi gjorde feil.


Collageoppgaven var utrolig gøy å holde på med. Vi presenterte hver vår til klassen, og fy så gøy det er å se hvor forskjellig vi alle er! Man kan se hvordan de andre tenker og dette vil igjen gi deg ideer til neste gang. Vi skal fortsette med collager til neste uke og jeg gleder meg!

Nå er jeg veldig sliten, men for å si det sånn, så tror jeg alle er det. Vi har hatt en lang uke med lange dager på skolen. Vi har gjort så mye spennende, vi har kost oss og ikke minst så har vi hatt det gøy! 1 1/2 måned inn i semesteret er forbi, og vi kan nesten ikke vente med å jobbe videre!


//Emilie von der Ohe Backer

8 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle