• Esmodlife

Ukens ESMOD-student: Ingelin Ueland Hope


Styling og make-up gjort av Ingelin.

Vi ruller igang igjen! Spalten «Ukens ESMOD-student» har fått mange positive tilbakemeldinger – og denne uken får du bli bedre kjent med Ingelin som er 23 år og går førsteåret ved ESMOD.

Hei Ingelin! Kan du fortelle litt om bakgrunnen din – hva gjorde du før du begynte på Esmod?

Etter videregående ville jeg gjerne få brukt og utfordret min kreative side og studerte derfor til å bli make-up artist!

Etter dette har jeg jobbet som make-up artist og vært med som styling-assistent. Da jeg jobbet som make-up artist så jeg hvor mye uttrykket kan endre seg avhengig av klærne – og det var vel slik jeg endte med å søke meg til Esmod!Hva liker du å gjøre på fritiden?

På fritiden min liker jeg å redesigne klær. Jeg liker å se at noe kan forvandles til noe annet og brukes om igjen. Jeg har også en genuin interesse for mote og trender, og dette kommer selvfølgelig veldig godt med både i forbindelse med dette studiet og interessen min for redesign.

Hvorfor du valgte Esmod?

Jeg har nok alltid hatt en interesse for design og mote, men fikk virkelig opp øynene for dette da jeg gikk på art complexion og vi hadde søm og redesign av basic skjorter.


Her fra Ingelins design og styling under Art Complexion.

Hva er det morsomste du hittil har gjort ved Esmod?

Til nå har høydepunktet vært St. Cathrine! Vi fikk tildelt en spesifikk designer, og skulle redesigne en basic, hvit t-skjorte. Vi skulle la oss inspirere av denne tildelte designeren i kombinasjon med en kolleksjon som vi stod fritt til å velge selv.


Hva er det kjedeligste du hittil har gjort ved Esmod?

Vi har  kanskje gjort ting i forbindelse med oppgaver som har både vært tidkrevende og til tider litt kjedelige, men når man ser resultatet til slutt har det jo utvilsomt vært verdt det!

Beskriv deg selv med tre ord:

Denne var veldig vanskelig, men om man må velge: omtenksom, kreativ og sosial.

Hva er ditt favorittfag ved Esmod?

Jeg synes alt er kjekt, men mine to favoritter er modellisme og design fordi her ser man et produkt fra start til ende. Man ser virkelig hvor mange timer og hvor mye hardt arbeid som ligger bak et ferdig produkt.

Hva inspirerer deg?

Kreative mennesker som klarer å uttrykke seg gjennom produktene de lager, og også naturen. Her blir jeg særlig inspirert av diverse bergarter, hvordan de er satt sammen og teksturen.Ingelin var på gruppen som fikk Balenciaga og her er det ferdige resultatet av hennes redesign under St. Cathrine!

Fun fact ingen ved Esmod vet om deg?

Alle vet alt.

Og helt til sist: Favorittplagg og hvorfor:

Får ikke nok av skjorter. Dette er et plagg som man kan style på mange forskjellige måter, alt etter hvilket uttrykk man ønsker å få frem.

29 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle