• Esmodlife

Ukens student - Maren Beier


Navn: Maren Beier Alder: 26 Fra: Stavanger Instagram: marenbei & sy.marenHva syntes du så langt om studiet?

Gøy!! Elsker det. Gleder meg til neste prosjekt. Læreren har jo et hav av kunnskap tips og ideer!


Hva har så langt vært det gøyeste/mest spennende?

Må jeg velge !! alt har hvert så spennende og lærerikt. Design prosessen som vi har gått igjennom til design teknikker. Tape skirt og collage genser har hvert utrolig lærerikt.


Hvor hadde du hørt om motefagskolen Esmod?

Jeg hørte om Esmod flere steder, men en lærer på ungdoms skolen nevnte Esmod først. Så senere på videregående tok vi klasse tur til Esmod paris og fikk omvisning på skolen, vi besøkte flere mote skoler men Esmod skilte seg ut.


Har du gjort noe forberedende før du søkte på Esmod?

Jeg har svennebrev som kjole og draktsyerske dette tok jeg på Godalen vgs i Stavanger. Etter det begynte jeg å jobbe i klesbutikk, og startet enkeltmannsforetak med skredder tjenester. Når jeg blei lei av å legge opp dress jakker og bukser søkte jeg meg inn på Esmod Oslo.


Bakgrunn for at du søkte på Motedesign og Modellismemedarbeider?

Utvikle meg videre innen yrket mitt som jeg er så glad i. Jeg vil lære mer innen design og modelisme.


Collage genser med kreativ material oppgave


Hva gjør du utenom studiet ? Jeg syr litt på fritiden til meg selv. Holder for øyeblikket på med en kåpe. Mye av fritiden min går i skole arbeid etter som jeg ikke klarer å legge det i fra meg før jeg er 100% fornøyd og synes dette er gøy!


Hvem ville du anbefalt studiet til?

Ta sjansen hvis du er en designer spire eller har interesse for søm av klær, du kommer til å like å ta denne utdanningen.


Hva er drømmer du å bli/lyst til å gjøre når du er ferdig utdannet?

På sikt har jeg lyst til å designe og drive eget, men før den tid vil jeg jobbe for noen andre. Slik at jeg kan lære enda mer om bransjen.


Har du noe du ønsker å fortelle?

Ja jeg har dysleksi altså lese og skrive vansker kort fortalt. Her har skolen vist forståelse. dysleksien har ikke hvert til hinder i undervisningene eller vurderingene.


- Maren

99 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle