• Esmodlife

When In Paris


Paris Paris Paris!!!!!!


Da har vi vært i den vakre byen, og ikke minst en av de mest mote dominerende byene, PARIS!!!!! Denne turen gikk over all forventningene våres og vi stor koste oss.

Det å reise med skolen gjorde at vi var litt mer observante og hadde masse tanker på hva vi skulle legge oppmerksomheten på. Første dagen startet med en besøk til Yves Saint Laurent museet der vi fikk sett mye av plaggene som selveste Yves Saint-Laurent har designet, og i tillegg til dette fikk også sett arbeidskontoret hans. Dette var utrolig fasinerende å se på i et nærtforhold.


Etter denne sto modern kunst museet som neste tur, der vi fikk nyte kunst på sitt høyeste nivå, og kjente verker av artister som Pablo Picasso, Henri Matisse osv.

Dag 3 var vi på Premiere Vision, verdens største materiale og tekstil messe, og den opplevelsen var bare helt, helt utrolig og det føltes som Alice in the wonderland bare for oss at vi var i tekstil wonderland 

Dag 4 var vi på besøk hos ESMOD Paris der vi ble guidet rundt skolen og sett hvordan ESMOD skolen er i Paris. Etter denne så fikk vi muligheten til å gå innom masse tekstil butikker for å se på materialer. Det var kjempe gøy og spennende. I butikkene var det mye forskjellige materialer som man knapt ser her i Norge, og spesielle tekstiler og teksturer som gjorde hele denne opplevelsen lærerikt.

For å oppsumere Paris, turen har vært en nyydelig opplevelse, og som fremtidige motedesignere var denne turen en uforglemmelig minne spesielt pågrunn av at vi fikk puste mote på en helt annen nivå samtidig som at det også inspirerte oss og ga en motivasjons kick til å følge drømmene våre.


Takk for oss vakre Paris xoxo


Klem

Maneesha

13 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle